Friday, 6 March 2015

Alhamdulillah, Che Ta pun dah bertudung

PELAKON cantik Rozita Che Wan kini tampil dengan imej baharu selepas pulang dari mengerjakan umrah bersama suaminya, Zain Saidin.

Pengurus Rozita, Afeeq Abdul Wahab di portal berita Astro Gempak mengesahkan perkara tersebut menerusi laman sosial Instagram dan Facebooknya.

Afeeq memberitahu Rozita atau lebih mesra dengan panggilan Che Ta akan kekal dengan imej bertudung.


“Berkat doa para peminat dan suami, Che Ta kini bertudung dan akan terus kekal dengan imej tersebut. Ahamdulillah, sebelum ini dia memang ada berniat untuk memakai tudung.

“Saya tidak terkejut dengan keputusan yang dibuat Che Ta kerana sebelum ini dia pernah ‘hint’ akan bertudung, cuma tidak sangka ia dilaksanakan sebaik sahaja dia selesai mengerjakan umrah,” katanya.

Tambah Afeeq, setakat ini pihak endorsement menerima perubahan Che Ta dengan baik dan tidak mempunyai masalah dengan imej baharu pengacara Primadona itu.

Che Ta dan suami berangkat menunaikan umrah pada minggu lalu dan selamat tiba dari tanah suci Makkah pada tengah hari semalam.

Terdahulu Che Ta pernah memberitahu kepada media akan menunaikan umrah bersama suami sebagai memenuhi nazarnya.

Pelakon dan pengacara cantik itu juga pernah berhajat menunaikan umrah jika dia mengandung selepas mendirikan rumah tangga dengan Zain pada penghujung 2013.

Sinar Harian

No comments:

Post a Comment